fbpx

FORPREMIERE: Kom til rockfest på et fragtskib med Sons of The Dragon

Foto: PR (pressebillede)

Den danske indierock-trio Sons of dragon udgav i sidste uge singlen “Wait For Me”. Nu er de ude med en energisk, humoristisk og hjertevarm musikvideo, der følger den gode energi til dørs. Vi har den store ære at have forpremiere på videoen, så du kan se de før alle andre lige her

Et fremadstormende guitar-riff og et droneskud udover et tørt havneområde, er det første der møder dine sanser i Sons of the Dragons nye musikvideo. Musikken er lynhurtig og præget af den vibrerende guitar, der står forrest i lydbilledet. Og så er videoen optaget i og omkring et kæmpemæssigt fragtskib, der ligger fortøjet i en havn.

Sons of the Dragon består af de tre venner Kasper, Villads og Sebastian, der mødte hinanden og fandt deres fælles musikalske ståsted på et efterskoleophold på fyn. Bandets navn, Sons of the Dragon, er en reference til Tintin-albummet ‘Den Blå Lotus’, hvori der optræder et broderskab, der hedder netop ‘Søns of the Dragon’. De tre venner deler altså en fælles interesse for tegneserier, men det også er tydeligt, at de tre venner deler et fælles musiklask grundlag, for musikken er særledels velspillet, og de formår at ramme den der mellemting mellem en afdæmpet vokal og et energisk og fremdrevent lydbillede enormt godt.

Kombinationen af olie, kahytter og lækker indierock giver dig lyst til at rejse dig fra stolen og begynde at danse. Og da der, til sidst i videoen, bliver kastet anker, danset på bordene og skruet endnu mere op for energien, er det som, det hele går op en en højere enhed. Nyd videoen til “Wait For Me” lige her:

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com