fbpx

FVN har teamet op med Kongsted om ny sommerbanger

Foto: Nikolaj Schwaner (pressebillede)

Den fremadstormende rapper FVN har en attitude, der sjældent er set i det danske musikmiljø. Nu er hun igen aktuel med en ny single, og denne gang har hun teamet op med den erfarne og anerkendte DJ og producer, Kongsted.

I 2020 satte den sassy rapper FVN for alvor sig selv på det musikalske landkort. Særligt på debut-EP’en Twente Sexy Playlist slog hun fast, at hendes timing og flow er helt deroppe, hvor hun kan være med i konkurrencen om at blive Danmarks næste ukronede rap-dronning. Selvom 2020 var et vildt år for den unge rapper, har hun ikke ligget på den lade side i år. Hun har allerede udgivet singlen “Shit”, og nu er hun klar med endnu en, “What I Want”, der er lavet i samarbejde med produceren Kongsted.

“What I Want” kommer lige i forbindelse med, at landet så småt er begyndt at åbne op igen, og så snart der er mulighed for det, synes vi, at du skal fyre op for den. Der er næsten garanti for, at der går ild i dansegulvet. når FVN begynder at rappe. Hun er nemlig en form for opmærksomhedsmagnet, forstået på den måde, at hun er umulig at ignorere. Så snart hun kommer ud gennem højtalerne, suger hun alt opmærksomhed til sig og sætter med garanti gang i festen.
Find “What I Want”, så du kan tilføje den til din party-playliste her:
Spotify
Apple Music

Tags:
,
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com