fbpx

Glitchi overrasker os igen med en ny og dragende version af sin lyd

Foto: video still image (pressebillede)

Glitchi er klar med sin tredje singleudgivelse, hvilken er lige så uforudsigelig, som vi måske kunne have forventet.

Først fik vi den vidunderligt særlige debutsingle “WTT20’s”, så det spacy, elektro/pop/rock/you-name-it, lydlandskab “Cyborg”, og nu har vi fået det tredje udspil i rækken, “Silicon Valley Whores” – en single, hvorpå Glitchi endnu engang overrasker med en helt ny version af sin unikke lyd. Stemningen er – som på de foregående singler – mørk og kantet på aller fineste vis, men denne gang drives kompositionen frem af noget så klassisk som en akustisk guitar. Produktionen er nu alt andet end klassisk; Glitchis vokal farves stadig af vilde effekter, og nummeret udvikler sig på dragende vis til et mere og mere elektronisk værk.
Singlen lander med en musikvideo, hvor en nøjeren socio-digitalisering udspiller sig. Udover Glitchi selv, er praytell. og Kjartan F. Støjberg med som skuespillere. Se det hele her.

Nu er der heller ikke længe til, at Glitchis debut-EP WELCOME TO THE TWENTIES er klar til os! Allerede på fredag kan vi lytte til artisten i et albums helhed, og vi glæder os helt vildt!
Har du lyst til at lære Glitchi lidt bedre at kende, kan du tune ind på P6 Beat-programmet Debut, onsdag den 19. maj kl 16-18, hvor radiovært Sebastian Saxton tager en snak med hende.
Her er i første omgang links til “Silicon Valley Whores”:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com