fbpx

Grøn Koncert aflyser koncerterne i 2021

Foto: Morten Rygaard (pressebillede)

Grøn Koncert er kendt for sine udendørs koncertrækker, der i begyndelsen af sommeren, årligt løber af stablen i forskellige byer. Arrangørerne bag koncerterne, Muskelsvindsfonden og Tuborg, meddeler med sørgmodighed i dag. at Grøn Koncert ikke bliver afholdt i 2021.

På trods af at arrangørerne bag Grøn Koncert har arbejdet i ugevis for at finde et koncertformat, der både var tro til deres koncept og overholdt regeringens retningslinjer, er det som for mange andre festivaler endt med en konklusion om, at en afvikling ikke er mulig i år. Man havde håbet på at kunne overkomme restriktionerne ved blandt andet at afholde flere koncerter og inddele publikum i sektioner. Men da regeringen meldte ud, at makskapaciteten for tilskuere forbliver på 2000 indtil udgangen af juli, blev den planlagte koncertturné umulig at gennemføre.

Derfor ser arrangørerne bag Grøn Koncert ingen anden mulighed end at aflyse i 2021. Det fremgår tydeligt på deres egen hjemmeside, at de selvfølgelig er skuffede over aflysningen. Endnu en gang må vi tage vores mest tålmodige hatte på, og sørge for at se ekstra meget frem til 2022, hvor vi forhåbentlig skal deltage i et hav af festivaler.
Du kan læse Grøn Koncerts egne meldinger om situationen her.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com