fbpx

Hakes sætter ord på de svære fortællinger

Foto: Sophie Due (pressebillede)

Hakes har oplevet nogle af livets hårdeste sider på egen krop. De sendte par år har hun brugt på at lære at leve med sorg som en del af hverdagen, og den livsfase er blevet til det musikalske projekt Hakes. Nu er debutsinglen, “Take Me Home”, klar.

I 2017 var Lea Hakesberg en af finalisterne i det anerkendte talentudviklingsforløb, karrierekanonen, og hendes fremtid i musikbranchen så meget lys ud. Desværre kom en mørk sky indover Hakesbergs privatliv, da hun på kort tid mistede nogle af sine nærmeste familiemedlemmer. Nu er hun kommet ud på den anden side af livstragedien, og de erfaringer hun har gjort sig, er blevet til soloprojektet Hakes.

Debutsinglen “Take Me Home” er en melankolsk popsang båret frem af et groovy beat, og Hakes’ karismatiske og bløde vokal. Detaljegraden i lydbilledet er enormt høj med både synthesize-effekter og vokalspor i massevis. “Take Me Home” er det første udspil fra den kommende EP Part And Dissolve, og det bliver spændende at høre Hakes udfolde sig på en længere udgivelse.
Du kan lytte til “Take Me Home” lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com