fbpx

Heartland Festival giver virtuelt plaster på såret

Foto: Maja Kongegaard Bramm (pressebillede)

Normalt ville Heartland Festival blive afviklet i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot om ganske få uger. Som bekendt er de store festivaler desværre ikke en mulighed i år, men heldigvis kommer Heartland nu med et lille plaster på det blødende festival-sår.

Alle større danske festivaler fik dødsstødet af coronapandemien for et par uger siden. Heriblandt måtte Heartland Festival også trække stikket for årets afholdelse. I kølvandet på aflysningen kan de nu præsentere det de kalder mini-Heartland, som bliver to dage med intimkoncerter, hvor de inviterer virtuelt indenfor i den smukke riddersal på Egeskov Slot under mottoet: ‘Take Part –Support culture. Supported by you’.
Janne Villadsen, der er program- og udviklingsdirektør på Heartland, fortæller

En stor del af Heartlands kerne er det fællesskab, som festivalen skaber samt mulighedenfor, at publikum kan tage del i blandt andet kunstens visioner og videnskabernes ideer. At kunne træde ind i en fysisk og spektakulær atmosfære og sammen tage del i kulturen. Og det vil vi gerne sætte fokus på med dette tiltag

Under mottoet ‘Take Part –Support culture. Supported by you’ ønsker Heartland at opfordre alle til at give sig tid til at opleve kultur og ikke mindst støtte op om det kulturliv, der er presset fuldstændig i bund i øjeblikket. Festivalen kan opleves digitalt den 28. og 29. maj, og de få fysiske billetter der er, bliver uddelt via lodtrækning.

Programmet er som følger:

Lørdag den 22. maj
16.00: døre åbner
16.30-17.15: Talk / Om forskellighed & fællesskab
Morten Kirkskov & Moussa Mchangama
Moderator: Mads Staghøj
17.45: Music / Helena Gao  

Søndag den 23. maj
16.00: døre åbner
16.30-17.15: Talk / Om kultur og fælleskab  
Stine Pilgaard & Kjartan Arngrim
Moderator: Marta Sørensen  
17.45: Music / Jeuru 


Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com