fbpx

Iceage indtager VEGA med storm

Foto: Iceage // Fryd Frydendahl (pressebillede)

Er du klar til et brag af en fest, når Iceage indtager VEGA i starten af næste år?


Den danske punk/rockgruppe Iceage indtager Store VEGA den 5. februar 2022. I over ti år har Iceage rykket grænserne for, hvordan deres musik kan lyde, ved at tilføje elementer til deres musikalske palette, samtidig med at de holde fast i den energi og nerve, vi kender dem for. Deres nyeste album Seek Shelter, er ingen undtagelse, da der både indgår elemtenter fra blues og gospel, som er med til at skabe et overvældende og sonisk lydlandskab, samtidig med at rocken selvfølgelig også er et styrende musikalsk element. Albummet er ikke overraskende blevet mødt af roser for de grandiose rockeksperimenter.


Hvis du vil opleve det hele live i Store VEGA til februar, kan du købe billetter til koncerten fra den 1. juni.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com