fbpx

Iomfro kommer til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Dexter

Foto: Mads Emil Smed Kjær (pressebillede)

Vi har nu fornøjelsen af at løfte sløret for endnu en artist, der slår vejen forbi Dexter i Odense.

Du kan godt begynde at glæde dig, for iomfro er den næste af Bands of Tomorrows Uimodståelige, der spiller på Dexter den 12. juni. iomfro udgav sin debut-single “ægte kvinde” på Kvindernes Internationale kampdag, og har netop udgivet sin anden single “danse”. Hendes seneste single er et underspillet og euforisk popnummer, der handler om den ensomhed, man kan føle, på trods af at man er sammen med andre. iomfro fortæller om sin single:

Jeg skrev nummeret i en periode, hvor jeg til privatfester tog mig selv i shuffle rundt mellem toiletkøen, køkkenet og dansegulvet på jagt efter den fedeste del af festen. Det med at stå trippende og snakke med en ven i køkkenet, der i virkeligheden har øjnene på ham bag dig, der står og ryger ovre ved vinduet.

Vi er super glade for at kunne præsentere iomfro som Bands of Tomorrows Uimodståelige, når hun den 12. juni spiller samme aften som Afskum på Dexter.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com