fbpx

Jonas Ronge synger om at kaste sig ud i livet

Foto: Henrik Vikær Andersen (pressebillede)

Det unge, danske stjerneskud Jonas Ronge melder klar til sommer med sin nye popbasker “Frit Fald”.

Den 24 årige artist Jonas Ronge har netop udgivet singlen “Frit Fald”, som er et nummer fuld af energi. Med et synth-præget og tydeligt 80’er-inspireret lydunivers er nummeret lyden af sommer. Det indeholder både et cathcy tema og et fængende omkvæd. Lyrikken er dansksproget og handler om at kaste sig ud i livet, i frit fald, på en farlig måde, hvor man kan mærke, at man lever. Du kan roligt starte din weekend ud med at kridte danseskoene, smide hæmningerne og skrue helt op for Jonas Ronges “Frit Fald”.

Lyt til den glade popbasker på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com