fbpx

Jonathan Floyd er Norges nye pop-snack

Foto: Yvonne Haugen (pressebillede)

Den 19-årige popmager har allerede kastet tre stærke singler ud til det dansehungrende norden. Særligt “Heartbreaker” der udkom i slutningen af sidste år, blev en radiofavorit og det er bare et sprøgsmål om tid før den runder den første million streaminger. Nu er han klar med endnu en single til at få dig up på dansegulvet i form af “Danser på Kanten”.

Jonathan Floyd kombinerer den klassisk, danseglade pop med melankolske toner fra R&B og retro 80’er-musik. Det resulterer i, at sangen får et udtryk der virker bekendt, men stadig har unik lyd af ham selv. Lyduniverset er inspireret af helte i inden for genren som Michael Jackson og The Weeknd, og Jonathan Floyd gør faktisk et rigtig godt stykke arbejde med at følge i popmastodonternes fodspor. I hvertfald har han imponeret flere medier i norden, og blevet udvalgt af streamingtjenesten Tidal til ‘one to watch’.

Den nyeste single hedder “Danser På Kanten” og passer ret godt til musiksituationen i Danmark for tiden. For nu er koncerterne jo siddende, og singlen er helt sikkert sådan en, der vil få dig helt ud på kanten af stolen for at danse – så godt man kan. Desuden er singlen forløber til en EP som eftersigende er lige på trapperne.
Lyt til “Danser På Kanten” her:

Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com