fbpx

KarriereKanonenfinalist deler ny lækker single

Foto: Anders Berg (pressebillede)

Kort inden finalen i KarrieKanonen finder sted, er finalisten Marcus.wav på banen med en ny lækker single.

Marcus.wav fanger virkelig en fornemmelse af ambivalens i lyrikken til sine nye single. “Det bedste der er sket for mig” indeholder en fortælling om relationer til mennesker der har stor betydning for en selv; på godt og ondt. Marcus fortæller om sin nye single:

– “Det bedste der er sket for mig” handler om det ambivalente forhold, som man kan have til de mennesker der betyder allermest for en. Når man er så bundet sammen, at man ikke frygter for at miste relationen, så kan man også glemme at passe på den. Med tiden kan man virkelig formå at fucke ting op og såre dem man elsker allermest, fordi man egentlig ikke frygter for at miste dem.

Det skal blive spændende at se, hvem der løber med sejren den 11. juni når finalen i KarriereKanonen finder sted. I mellemtiden kan du lytte til Marcus.wavs nye single på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com