fbpx

KESI & Artigeardit har lavet sommerens potentielt bedste dansenummer

Foto: Sophus Wolf (pressebillede)

Det er er ikke helt første gang, at vi hører KESI og Artigeardit sammen på et nummer, men første gang, at de officielt udgiver et track sammen. Ud af samarbejdet kommer sangen “Er Her”, som du kan danse til igen og igen.

Tilbage i 2016 kunne vi opleve Ukendt Kunstner, KESI og Artigeardit på nummeret “I morgen”. Om det er ud af succesen med det fem år gamle nummer at idéen til endnu et samarbejde er vokset, vides endnu ikke. Vi ved dog, at når man mixer KESI og Artigeardits lyd, opstår der en sprængfarlig (og mega lækker) cocktail. Det er en cocktail, som smager af sommer, fed attitude og latin-vibes. Hvis du skal bestille den fra menuen, skal du lede under navnet “Er Her”.

Sangen har stort potentiale til at blive et af sommerens store hits, når vi alle sammen snart skal ud og danse igen.

Du kan høre “Er Her” på alle dine streamingtjenester.
Lyt via Spotify.

Tags:
,
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com