fbpx

Kirco sender dejlige fredagsvibes ud med deres festlige debut “Culazo”

Foto: Liv Elisabeth Kjærulff (pressebillede)

Kirco har udgivet deres debutsingle – en festlig og fantastisk sag med humor og musikvideo!

Duoen og kæresteparret Kirco har siden deres første date i 2016 lavet musik sammen, og nu er de klar med deres debut-udgivelse “Culazo”. Singlen er dejligt opløftende og dansabel med varme raggaeton fornemmelser, finurlige og catchy melodilinjer, masser af god energi og en opfordring om at feste! “Culazo” lander med en tilhørende musikvideo – et langt og genialt onetake af duoens forsanger, Coco Hjardemaal, som holder fest med hovedsageligt sig selv iført fuld makeup og et fantastisk, grønt paillet-outfit. Den anden halvdel af Kirco, lyddesigneren Kianoush Yazdanyar, filmer den energiske Coco, mens hun danser rundt i en klassisk københavnerlejlighed og får det bedste ud af det, der nu lige er i en lejlighed – en stegepande, en banan, en yogamåtte og et krus med blyanter, som hun hælder ud over sig selv. // Dance like the whole world is watching // både synger og gør Coco. Kianoush dukker op i spejlene rundt omkring og ser også tiptop klar ud i en lækker leopardjakke og med et skarpt stylet overskæg. Kirco giver os virkelig lyst til at joine deres lejligheds-fest og danse vildt til “Culazo”! Se med her, eller lyt til singlen via nedenstående links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com