fbpx

Koncertanbefalinger // uge 20

Foto: Blikfang // Frederik Juul Jensen (pressebillede)

Så er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra stilsikker pop til energiske DJ’s. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder

Anders Neal + Victor Sebastian + DJ Mof!yah with special guest: JJ Paulo

Hvor: Musikcaféen – København
Hvornår: Lørdag den 22. maj kl. 20.30

Som en showcase præsenterer Down Under Studio på lørdag til tre dygtige upcoming artister. Anders Neal bruger de skriverier han har arbejdet på i årtier i sin sine minimalistiske, elektroniske kompositioner. I øjeblikket arbejder han i studiet, og på lørdag kan man opleve ham i en akustisk opsætning. Victor Sebastian er lyden af sommer og gode vibes, og på lørdag har du mulighed for at opleve ham live for første gang. Udover musikken arbejder Victor Sebastian professionelt med skuespil, så mon ikke han kan sætte gang i lørdagens festligheder? DJ Mof!yah udstråler charme, selvtillid og en god portion humor. På lørdag har hun taget JJ Paulo med, som har en fuldstændig utrættelig energi. Du kan glæde dig til godt humør og afrikanske rytmer, der nok gør det svært at sidde stille på sin stol

Artifact Collective

Hvor: Pumpehusets Byhave – København
Hvornår: Fredag den. 21. maj kl. 19.00

Den danske popkvintet står klar til indtage sommeren og Pumpehusets Byhave på fredag. Livemusik har jo været enormt savnet i denne tid, men særligt Artifact Collective, har været en af dem, vi virkelig har længtes efter at opleve igen. Deres koncert i Byhaven bliver nemlig den første siden deres hæsblæsende sommer i 2019, hvor de både spillede på Roskilde Festival og SPOT og som support for SAVEUS. Desuden bliver det sidste gang, at Artifact Collective kan opleves. Gruppen har nemlig annonceret, at de går hver til sit, for at prøve kræfter i andre konstallationer.

Blikfang

Hvor: Empire Bio – København
Hvornår: Torsdag den 20. maj kl. 21.00

Den danske duo Blikfang er højaktuelle i øjeblikket! Det er ikke mange uger siden, at de dag debut-EP’en Vores rum for altid, som vores anmelder i øvrigt var aldeles begejstret for, og nu er de klar til at tage det nye materiale med ud på scenerne. På torsdag kan du formegentlig forvente høj energi, når duoen indtager nørrebros Empire Bio i forbindelse med spillestede Rusts ‘Rust Sleeps Around’-koncept.

Tobias Rahim

Hvor: Store VEGA – København
Hvornår: Lørdag den 22. maj kl. 21.00

Den fremadstormende rapper Tobias Rahim har allerede haft to P3’s uundgåelige og masser af udsolgte shows. Rahims lydunivers er poppet, men stadig helt hans eget. Rahim er nemlig ikke bleg for at tage tabubelagte emner op som sex, ulykkelig kærlighed og fester. Det seneste udspil fra den talentfulde rapper er singlen “Jesus”, der beskriver livet som brun, og nogle af de udfordringer man kan møde på grund af sin baggrund, kultur og hudfarve. På lørdag kan du opleve Tobias Rahim, når han indtager den flotte sal i store VEGA på Vesterbro i København.

URO

Hvor: Gimle – Roskilde
Hvornår: Lørdag den 22. maj kl. 20.00


URO er en af de helt store stjerner på den danske upcoming scene. Sangen “Når Jeg Bli’r Til Jord” blev soundtracket til manges sommer i 2020, og det betød kolossal opmærksomhed fra medierne og masser afspilninger i radioen. I år har han udgivet singlen “Værd At Vente På” der er en flot blandning mellem pop og hiphop, og så viser det den unge kunstner fra lidt mere eksperimenterende sider end på debutalbummet. På lørdag kan du opleve URO i de hyggelige omgivelser på Gimle i Roskilde, og det er en klar anbefaling herfra.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com