fbpx

Melby forstætter i det lækre indie-spor

Foto: Hedvig Wrede (pressebillede)

Der er godt nyt fra vores blå-gule naboland. Det talentfulde band Melby har nemlig udgivet en ny lækker single!

Siden 2016 har den svenske indie-kvartet Melby langsomt, men sikkert, fundet vej ind på den nordiske indiescene. Debuten bragte dem på en turné i hjemlandet Sverige. Så kom coronakrisen, og satte en stopper for alt hvad der hed livemusik. Og nu er de igen aktuelle med en single. Singlen hedder “Concorde” og er en dejlig, syret påmindelse om, hvor dejligt afslappet indierock kan lyde. Lyduniverset er bygget op af vibrerende, simple guitarfigurer og Matilda Wiezells nærværende vokal tager lytteren i hånden, og fører dem sikkert igennem den flyvske, men hjemmevante sangstruktur. Om sangens tekst fortæller Melby selv:

Concorde handler om hvile, fornægtelse og en dyr villa ved stranden. Om den luksus der altid vil være afhængig af andre mennesker.

Et tema der helt sikkert sætter tankerne i gang. Vi anbefaler kraftigt at tage Melby i ørerne, læne sig tilbage, og lade de bløde indietoner tage dig med på refleksionsflyvetur.

Lyt til “Concorde” på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com