fbpx

Mercedess laver gennemført gangster-pop, du ikke vil gå glip af

Foto: Alona Vibe (pressebillede)

Hun er fra Amager, og laver stilfuld gangster-pop til de dage, hvor man insisterer på at have solbriller på – indenfor.

I 2020 udgav Mercedess sin debutsingle “Shy Gangster”. Og på trods af sine blot 2 udgivelser har den unge gangster-pop-sangerinde Mercedess fået stor opmærksomhed, god support og ros med på sin musikalske rejse. Derudover har det unge stjerneskud hele to headliner-koncert i VEGA den 15. maj, hvor den ene allerede er udsolgt.
Den spritnye single “Serious Dancing” handler om en længsel efter at nå hinanden, både fysisk og mentalt, om svær kommunikaiton og det at føle sig langt væk fra hinanden. Den nye single er et godt eksempel på, hvordan Mercedess formår at skrive musik, hvor følelserne kan få frit løb.

Om singlen fortæller sangerinden selv:
– Hvis nogen siger “we need to do some serious talking”, så ved man, det er alvorligt. Derfor foreslår jeg Serious Dancing i stedet. Måske kan vi danse os tættere på at forstå hinanden, når det er svært at nå hinanden i hverdags-kommunikation.

Lyt til “Serious Dancing” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com