fbpx

Mob War giver koncert til Bands Of Tomorrows Uimodståelige

Foto: Anton Koch (pressebillede)

Koncerterne er så små begyndt at rulle ud over det danske forår. Det er vi selvsagt enormt glade for, og til at toppe begejstringen kan vi nu annoncere, at den ekstremt ambitiøse trio Mob War optræder i Byhaven i forbindelse med Bands of Tomorrows Uundgåelige den 04. maj.

Mob War imponerede os med sin første længere udgivelse Overthinking. En syv sange lang EP, der vidnede både om et musikalsk overskud, men også om en kreativitet, der gjorde EP’en til noget helt særligt. At hele indspilningen af EP’en er lavet i one-take vidner bare om, at både koncentration og dedikation spiller en enorm rolle hos de talentfulde fyre.

Sidste år udkom debutalbummet, Situvidual, der er optaget af mennesker og deres måder at tænke på. Sangene er refleksioner over den måde, mennesket har evnen til at skifte karakter alt efter hvilken kontekst, de optræder i. På Arbejdet opfører man sig på én bestemt måde, derhjemme på en anden og når man besøger sine svigerforældre, gør man noget helt tredje. De tre mænd bag Mob War oplever det også i deres daglige arbejde med musikken, for selvom de har kendt hinanden altid, har de en bestemt jargon, når de er sammen – og den bygger på deres fælles kærlighed for musikken. De fortæller:

– Der er selvfølgelig også en band-identitet i os tre, og en særlig måde at være sammen på. Det føles bare fuldstændig naturligt for os at være i samme rum omkring musikken. Og det er nok i virkeligheden der, vi hver især kommer til udtryk i vores reneste form – gennem vores instrumenter. 

Mob Wars lydbillede er svævende og flyvsk, og det har tendens til at befinde sig i den dystre ende af spektret. Det er den slags musik, som man lynhurtigt bliver betaget af, og hvor minutterne flyver afsted, uden man lægger mærke til det. I øjeblikket kan vi slet ikke få nok af koncerter og livemusik. Derfor er vi enormt glade for at kunne præsentere musik af høj kvalitet, når Mob War går på scenen i Byhaven den 04. Juni.

Find begivenheden til koncerten på Facebook og lyt til titelnummeret fra Situvidual her:

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com