fbpx

Multiinstrumentalist, Youtuber og snart udgivende artist – mimi bay gør det igen

Foto: Ida Blom (pressebillede)

Svenske mimi bay kick-startede sin musikalske karriere gennem sin succes som Youtuber. I dag er hun både et stort internetfænomen og en alsidig musiker. Du kender måske hendes store hit “I Will Be Okay”, som er blevet streamet over 12 millioner gange på Spotify alene.

mimi bay er gået sammen med australske Stevan og har skabt singlen “pick me up”, som bliver en del af den kommende EP far from home. Sangen er et behageligt lo-fi nummer, der indledes af mimi bays rolige vokal, der længere inde på skæringen får selskab af Stevans mere gennemtrængende stemme. Til lyden af døsige guitarakkorder og skiftende tempo i de elektroniske beats, harmonerer de to artister i et vellykket samarbejde. Til sangen er der også skabt en æstetisk musikvideo, der selvfølgelig kan findes på mimi bays velbesøgte Youtubekanal.

Du kan høre det absolut velskårede nummer på din favorit streamingtjeneste.
Lyt via Spotify.

Tags:
,
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com