fbpx

Neptun ude med bekymringsfri sommersingle

Foto: Mads Buus Christensen (pressebillede)

Bekymringsfrie guitar-riffs og synthflader beklædt med solskin udgør lydbilledet i Neptuns nye single “Forbløffet”.

De der helt særlige følelser, der tit kommer sammen med sommeren, er omdrejningspunktet for det fremadstormende band Neptuns nyeste single. “Forbløffet” er den tredje single fra indiepopgruppen, hvis to første singler “Ild I Noget Stort” og “Det Ku’ Blive Til noget”, vakte positiv opmærksomhed rundt omkring i det danske musikmiljø. “Forbløffet” følger i samme spor som de to forrige singler, og har synthesizer-figurer og den ængstelige, dansksprogede vokal i fokus, hvilket sammen med de hurtige trommer, giver sangen fremdrift og en behagelig ubekymret følelse. I omkvædet skifter vokalen fra fuldregister til falset, og det skaber en følelse af variation og gør, at der også en udvikling i løbet af de knap tre minutters spilletid.

Singlen er oplagt til en sommeraften med grillede grøntsager i solens varme stråler, og det er den slags sang, der med ret stor sandsynlighed vil gøre en dårlig dag god igen. Lyt til den her:
Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com