fbpx

Norske indiestjerneskud girl in red deler flot og dyster musikvideo

Foto: Jonathan Kise (pressebillede)

girl in red udgiver musikvideo til “Body and Mind” fra sit debut-album.

girl in reds debut-album if i could make it go quiet er blevet modtaget med kyshånd af glade fans. Nu udgiver hun en flot og dyster musikvideo til sangen “Body And Mind”. Musikvideoen er instrueret af Thea Hvistendahl og viser blandt andet Marie Ulven (girl in red) blive kidnappet fra et faldefærdigt hus. Ulven fortæller:

Jeg lavede den med instruktøren Thea Hvistendahl og hun er fuldstændig skør og virkelig sjov. Ved at lave den her video giver vi “Body And Mind” en ny dimension og det visuelle udtryk er virkelig fedt. Det er noget tid siden, at der har været gang i noget med hekse, så jeg syntes, det var på høje tid.

girl in red tager på europaturné i foråret 2022 og kommer også til Vega i København. Hele turnéen er dog udsolgt, men du kan trøste dig ved at se den super fede musikvideo her.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com