fbpx

Ny single med Reveal Party og Brimheim

Foto: Reveal Party // Sebastian Apel (pressefoto)

De to mega nice artister er gået sammen om en ny version af Reveal Partys nummer “You Skip My Turn”.

Da Reveal Party udgav debut-EP’en You Stole a Year of My Life, var der fem fine numre at finde. Nu er Reveal Party gået sammen med en anden skøn artist, nemlig Brimheim, og de har sammen lavet en ny version af nummeret “You Skip My Turn”. Dertil har de også lavet en musikvideo med humoristiske elementer, der står i kontrast til sangens alvorlige emne. Du kan se musikvideoen her.

Brimheim fortæller om samarbejdet mellem de to artister her:

Emily er så god til at formulere ‘unrequited love’ og den bitterhed, man sidder med i et breakup. Når jeg har lyttet til sangen hjemme på anlægget i stuen, har jeg altid sunget harmonier på melodien, så det var jo bare konge at få lov til rent faktisk at gøre det på en indspilning

Du kan streame “You Skip My Turn” med Reveal Party og Brimheim her.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com