fbpx

Nyd hvert sekund med Mina Okabe

Foto: Karen Rosetzsky (pressebillede)

Fremadstormende Mina Okabe har allerede skabt masser opmærksomhed ved sine tre flotte singler “Like Other People”, “I’m Done” og “Walk Away”. Nu er den talentfulde sangskriver klar med endnu en sang, der giver liv til de sommerfugle der har været på vinterhi i din mave.

En af de danske artister der har aller mest fart på fra den danske upcomingscene, er 20-årige Mina Okabe. Med debutsinglen “I’m Done” viste hun omverdenen, at hun har en helt speciel evne, til at videregive afslappede og groovy rytmer gennem sin fløjlsbløde stemme. Det resulterede i masser af radioafspilninger og en plads som P3’s uundgåelige for debutsinglen.

Nu er Okabe klar med endnu en single, “Every Second”, og igen er det en magtdemonstration i en velskrevet, tilbagelænet popmusik. “Every Second” udspringer af den usikkerhed der tit følger med ungdomsromantik. Skabe fortæller selv:

– Jeg har det med at overtænke alting. Særligt, når det gælder forelskelse: Er vi et godt sted? Kan han overhovedet lide mig? Kan jeg egentlig lide ham? ’Every Second’ blev til midt i alle de her følelser, som en reminder om at nyde øjeblikket og droppe bekymringerne om hvad der måske – eller måske ikke – sker.

Sangen er altså en fin lille opfordring til, bare at læne sig tilbage og tage tingene som de kommer, hvilket komplimenteres glimrende af det afslappede lydunivers.
Lyt til “Every Second” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com