fbpx

Nyt musik fra L.O.C.

Foto: Nikolaj Osorio (pressebillede)

Efter albummet ‘Ekkokammer’ fra 2019 er der igen ny musik fra Århus-rapperen.

L.O.C. har brugt den seneste tid i studiet og er nu klar til at dele de første tre tracks derfra med omverdenen. Fuck L.O.C. er en samling på tre sange, hvorpå det ene track “Hva’ Du Værd” er blevet til i samarbejde med Århus-rapperen Smiley. På de nye tracks er beatsne meget i tidens ånd, hvilket komplimenterer L.O.C.s selvsikre og erfarne flow.
L.O.C. fortæller:

Jeg har tidligere altid formuleret et stramt koncept, når jeg har lavet et album. Det kan blive snævert. De nye sange er lavet uden en overordnet plan. De har ånden fra et mixtape, hvor alle dogmerne er smidt ud, og jeg har leget mig frem.

Stream Fuck L.O.C. her. Se musikvideoen her.

Tags:
,
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com