fbpx

Nyt og fint singleudspil fra Wolf Alice

Foto: Jordan Hemingway (pressebillede)

Wolf Alice er klar med en ny single og meget snart også et nyt album!

Britiske Wolf Alice har udgivet en ny, rolig og fin single om den endelige afslutning af et parforhold. Forsanger og guitarist, Ellie Rowsell, synger sin lyrik med en smuk og luftig klang, mens en plekterspillet bas styrer den behagelige fremdrift. Om singlen fortæller Rowsell selv:

– “No Hard Feelings” er en sang om afslutningen af et parforhold og følelsen af ikke at ville dvæle ved tristhed og dyrke tabet. Sangen var oprindeligt hurtigere, og dermed meget kort, også som et billede på den følelses flygtighed. Jeg havde simpelthen ikke flere ord i mig. I stedet tog vi den meget ned i tempo og jeg følte pludselig at sangen åbnede sig.

Singlen ledsages af en video, der på ganske fin vis illustrerer vejene, som skilles mellem to mennesker. Find videoen her.
“No Hard Feelings” vil være at finde på et fuldlængde album, når bandet udgiver deres tredje af slagsen ved navn Blue Weekend fredag den 4. juni.
Lyt til “No Hard Feelings” via disse links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com