fbpx

På sin nye single maler FABER et fotryllende billede af forelskelse, og flår det så i stykker

Foto: Phie Beckett Stenbæk (pressebillede)

Danske FABER er et selvproducerende alt-popfænomen, som overrasker os gang på gang. Hun er aktuel med singleforløberen “Alle os på landet”, som er det første nummer, vi får lov til at høre fra hendes kommende debutplade ‘Portrætter’.

Med en lys og blid vokalføring åbnes FABERS nye single op, for derefter at udvikle sig i et konstant forøgende elektronisk omslag, der mod nummerets slutning får en uventet råhed i beatet. Og det er egentlig ret typisk for FABER at skabe musik, der ikke er ensartet eller simpelt, men tværtimod veksler mellem at være jordnært og storslået.

“Alle os på landet” handler om forelskelse og nogle af de realitetsfjerne dagdrømme, man kan komme til at opbygge, når man er fortabt i forelskelsens hvirvelvind. Idéen om at tilbringe tilværelsen langt ude på landet med blot én særlig person, man skal se i øjnene dagen lang, fragmenteres i mange stykker, når FABER i sin sang, lader glansbilledet gå i flammer. Det er et skønt nummer, som er absolut værd at gå på opdagelse i.
Skulle du i øvrigt være gået glip af vores store interview med FABER, som udkom tidligere på året, kan du læse det lige her.

Du kan høre “Alle os på landet” der hvor du streamer din musik:
Lyt via Spotify

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com