fbpx

Pop-duoen ALSACE flyver helst med “Air France”

Foto: Jannick Boerlum (pressebillede)

Da den danske popduo ALSACE udgav debutsinglen “Physical”, var der ingen tvivl om, at en ny, stærk spiller, var kommet for at udfordre i kampen om radioafspilningerne. “Physical” sneg sig lynhurtigt forrest i køen og blev spillet flittigt på P3 – og endnu flittigere på Spotify. Nu er de ude med næste single i rækken, “Air France”, og den har potentiale til at følge i debutens fodspor.

Talentet giver genklang i højtalerne, når det går op for en, at ALSACE indtil videre kun har udgivet tre sange. Den nye single “Air France” gør det bare endnu mere imponerende. “Air France” er bygget op af varme, forførende rytmer, der er fuldstændigt umulige at sidde stille til. Lyduniverset er synthesizer-båret, og de bløde lydflader giver en rar fornemmelse af solskin og godt humør. Oven på det hele synger de to mænd i skiftevis helt lys falset og kontrolleret fuldregister, og det giver en følelse af, at der er masser af variation i sangen. De fortæller selv at:

– “Air France” er en sang til den der specielle person i dit liv. En sang, der handler om følelsen af, at der ikke er nogen bekymringer og ingen problemer overhovedet, også selvom det bare er for en kort periode. At gøre noget ekstra, for en en person med særlig betydning.

Og det passer godt til sangens stemning, for selvom den er dansevenlig og feststemt, så er den stadig betænksom og kærlig. Måske er det den slags sang, der giver dig mod til at invitere din forårsforelskelse med ud og danse, når det engang bliver muligt igen. Lyt til “Air France” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com