fbpx

PREMIERE: Jozie Mielle udfører fin “stripped-down” version af “Jungle”

Foto: Tilde Døssing Tornbjerg (Pressebillede)

Jozie Mielle er en dansk artist, som laver rå, sensuel og alternativ pop. I dag kan du se premieren af Mielle og hendes band, der fremfører en nærværende og smuk live-session af nummeret “Jungle”.

Det flotte kunstnernavn Jozie Mielle oser måske ikke så meget af Aarhus, som kvinden bag kunstneren, Josephine Møller, ellers kommer fra. Kunstnernavnet er nemlig inspireret af det franske ord for honning ‘miel’, og som symboliserer sødme, men også held, velstand og lyksalighed. I oktober udgav hun sin første single “Do You Know”, og i sidste måned udgav hun ‘Jungle” – og om den fortæller sangerinden selv:

– “Jungle” er inspireret af tropernes omfavnende varme; akkurat som man føler sig varm om hjertet, når man er forelsket. Jeg udtrykker i nummeret mine følelser omkring det tidlige stadie i en romantisk relation hvor man, til en vis grad, stadig ‘spiller skuespil’ overfor hinanden – på den måde, at man ikke altid tør at åbne op omkring sine følelser for hinanden, i frygt for afvisning. Som jeg synger i nummeret; “if you want me, you should spit it all out”. Det er derfor heller ikke det stadie, hvor man føler sig allermest tryg i relationen, og man kan måske tvivle på, hvad den andens intentioner er på den lange bane. Dog fungerer teksten i omkvædet som en personlig statement fra mig om, at jeg ikke synes, at man skal være så pokkers forsigtig med at udvise hengivenhed overfor sin nye partner, hvis man har lyst til det! Det kunne jo være, at de faktisk havde det på præcis samme måde… 

I Mielles live-session af selvsamme nummer, ser vi hende og hendes band udføre nummeret i en “stripped-down” version, hvor netop nummerets budskab får lov til at stå mere nøgent og stærkt, i tråd med bandets sammenspil. Live-sessionen er enkel i sit udtryk, hvilket gør at man som seer/lytter har fuld fokus på Josephine Møllers vokal, og det groovende beat fra bandet. Jozie Mielle er en super dygtig musiker og det er i den grad en vellykket live-session, som vi i dag har fornøjelsen af at kunne vise som de første. Tjek den ud lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com