fbpx

Sarah Klang deler animeret musikvideo

Foto: Fredrika Eriksson (pressebillede)

For nylig udkom singlen “Love So Cruel” og nu er det svenske stjerneskud klar med en unik musikvideo dertil.

Sarah Klang har om nogen stjålet vores opmærksomhed de sidste par måneder, på grund af hendes fremragende vokalpræstationer, personlige lyrik og storladede popballader. Den nyeste single “Love So Cruel” er ingen undtagelse på alle disse egenskaber. Musikvideoen til den storladede single er en animeret video i bedste prinsessestil med blomster, smykker og lyserødt tema. Sammen med Sarah Klangs smukke stemme og den rørende lyrik, går det hele op i en højere enhed.
Lige straks er den svenske sangerinde klar med sit album Virgo, og i den forbindelse har vi taget en snak med den dygtige sangerinde, hvis efternavn passer aldeles godt til den stemme hun kan fornøje os alle med. Du kan læse interviewet og blive klogere på hende lige her.

Du kan se den smukke, unikke, animerede musikvideo på YouTube.
Og høre singlen “Love So Cruel” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com