fbpx

Soul-sangerinden Amalie Bryde imponerer med dobbelt udgivelse

Foto: Elise Michely (pressebillede)

Fra sin base i London skaber Amalie Bryde moderne soulet pop, som i dag udfolder sig på både hendes nye EP og musikvideo.

Amalie Bryde kan trygt begynde at poppe champagnen og fejre udgivelsen af sin debut-EP Lay Down. Den består af en ekspressiv samling af nærværende sange, som prydes af artistens særegne vokal. Foruden den vellykkede EP-udgivelse, slipper hun også en udtryksfuld musikvideo til nummeret “Slave To My Mind”. Den æstetiske video portrætterer Amalie Bryde, der i et farverigt og quirky univers, får fuld adgang til at udleve sit bedste power/diva-moment. Du kan se den flotte video lige her.
Vi spår store musikalske præstationer fra Amalie Bryde i fremtiden – hun er uden tvivl ‘one to watch’.

Du kan høre EP’en Lay Down her:
Via Spotify
Via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com