fbpx

SPOT Festival løfter sløret for de 10 første navne på plakaten

Foto: BATHSHEBA // Nicoline Thim Jensen (pressebillede)

SPOT Festival er klar med en omgang gode nyheder til alle festivalgængere. I dag annoncerer de nemlig hele 10 fantastiske navne, der skal spille på efterårets festival. Koncerterne kommer traditionen tro til at foregå på forskellige venues i Aarhus, med danske talenter fra vækstlaget som de primære artister.

SPOT er en showcase-festival, der over to dage afholder mere end 200 koncerter og events i Aarhus. I år kommer arrangementet til at blive afholdt den 16. og 17. september. Nu er arrangørerne bag SPOT klar til at afsløre de 10 første navne på plakaten, og vi er mildest talt blæst bagover af de ambitiøse bookinger!

Du kan glæde dig til at høre:
Barbro
BATSHEBA
FVN
Hugo Helmig
iomfro
JJ Paulo
Mekdes
SULKA
Takykardia
Undertekst

Du kan læse mere om line-uppet på SPOT Festivals hjemmeside.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com