fbpx

Wonderfestiwall bliver ikke afholdt i 2021

Foto: Wonderfestiwall (Pressebillede)

I dette særlige år i historien, som vi befinder os i, kan vi desværre ikke udelukkende levere gode nyheder på musikfronten. De fleste er nok allerede bekendte med regeringens nylige udmelding, om at afviklingen af de store danske festivaler, heller ikke er mulig i år.

Den vidunderlige Bornholmske festival Wonderfestiwall har netop meldt ud, at de ikke kommer til at afholde festival i år. Der havde ellers været håb for festivalen grundet dens begrænsede størrelse i sammenligning med Roskilde Festival, Heartland og SmukFest. Men i dag slukkes håbet desværre endeligt. Arrangørerne melder ud, at de som følge af de gældende restriktioner, ikke har mulighed for at afholde festival i det format de ønsker. Frem for at gå på kompromis med tilskuernes oplevelser, vælger de at udskyde afviklingen endnu et år.

Vi fortrøster os med at se frem til at tage på Wonderfestiwall i 2022, som uden tvivl kommer til at indfri vores festival-længsler med den skønne Wonder-stemning. De nye datoer for 2022 er allerede klarlagt, og det ser ud til at næste gang Wonderfestiwall åbner portene bliver den 18.-22. august 2022.
Du kan læse om de praktiske omstændigheder omkring billetter med mere på festivalens egen hjemmeside.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com