fbpx

Yo Johnny har remixet Drew Sycamores megahit

Foto: Petra Kleis (pressebillede)

Nu findes der også en version af Drew Sycamores megahit “45 Fahrenheit Girl”, der passer til, at klubberne åbner.

Du har nok efterhånden stiftet bekendtskab med Drew Sycamore. Der er i hvert fald rimelig god chance for, at en af hendes sange på et tidspunkt har slået vej forbi dine ører. Drew Sycamores seneste tre singler er nemlig alle gået nummer ét på den officielle airplay-chart. Særligt singlen “45 Fahrenheit Girl” har skillet sig ud, ved at lægge nummer ét i intet mindre end fem uger.

For nylig udkom en akustisk version af hittet, og nu har Drew Sycamore gjort noget nær det modsatte. Hun har nemlig overladt sin sang til DJ’en Yo Johnny, der tidligere har stået bag klubbaskere i samarbejde med blandt andre Specktors, Pattesutter og Ravi Kuma.
Selvom “45 Fahrenheit Girl” har fået en meget anderledes karakter, er den stadig tro mod sig selv, og det er faktisk ret godt set af Yo Johnny, at sangen også passer ind i mere technoprægede omgivelser.

Lyt til “45 Fahrenheit Girl – Yo Johnny Remix” på Spotify her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com