fbpx

THREESIXFIVE laver elektronisk pop med en rocket nerve

Foto:  Peer Jon Ørsted (pressebillede)

THREESIXFIVE hedder den nye producertrio, der netop har udgivet et power-track af en debutsingle. Gruppen har baggrund i rockmusikken, og selvom “Hold You Down” er gennemført elektronisk, har den stadig nerven og sjælen fra power-rock.

Den grundige produktion og den gode popmelodi er i fokus på THREESIXFIVEs debutsingle “Hold You Down”. I spidsen for producertrioen finder man Sofus Bro Mortensen, der allerede har været i gamet i flere år – dog i en lidt anden sammenhæng. Mortensen har nemlig fungeret som både sanger og sangskriver i en række rockbands, men nu har han altså fundet en kunstnerisk vej at gå i den elektroniske pop med de musikalske samarbejdspartnere, Christopher Bjørn Gjørup og Karl-Emil Hal.

Rockmusikken har han dog langt fra lagt på hylden. Der er nemlig masser af rockede elementer at finde i “Hold You Down”. Arrigskaben og energien er den samme – guitarerne er bare byttet ud med synthesizere og drum and bass.

Produktionen på “Hold You Down” er særdeles veludført, og så har den det der cathcy omkvæd, der karakteriserer en rigtig god elektronisk popsang. Det bliver spændende at se, hvad THREESIXFIVE disker op med i fremtiden. Lyt til “Hold You Down” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com