fbpx

Alive Festival aflyser – men der er dog også godt nyt iblandt

Foto: Richo Hald (pressebillede)

I kavalkaden af festivaler der igen i år aflyser på stribe, blev den jyske Alive Festival desværre næste nummer i rækken. Men imellem de grå skyer er der dog også glimt af solskin i sigte.

I det dejlige Thy plejer Alive Festival hvert år at blive afholdt. Den populære festival har vokset sig eksponentielt større, siden dens spæde start i 2008. Men i år bliver der altså ingen festival, som vi kender den. Det er naturligvis grundet Covid-19 og de retningslinjer folketinget har nedsat, som gør det umuligt at afholde Alive Festival i 2021.

Holdet bag festivalen har til gengæld arbejdet på højtryk, for at skabe en oplevelse (på de samme datoer som festivalen skulle have været afholdt), der kan lade sig gøre inden for restriktionerne. Det betyder altså, at der den 29.-31. juli 2021 kommer til at foregå en endnu ikke afsløret form for begivenhed.

Arrangørerne Bag Alive Festival er ikke helt klar til at udmelde nøjagtigt hvad, der skal ske i slutningen af juli 2021, men de annoncerer på deres hjemmeside, at det nye arrangement er på vej.

I øvrigt kan man støtte festivalen ved at beholde sin festivalbillet til 2022.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com