fbpx

Animaux Animé udgiver dødsdisko samt tungeslaskende musikvideo

Foto: Thomas ’Peber’ Sørensen / Peber Media (pressebillede)

Det danske band Animaux Animé kalder selv sin musik for dødsdisko, og med den nyeste single “Power” giver det rigtig god mening. Sammen med sangen kommer også en musikvideo der er både smuk, betagende og provokerende.

2020 blev året hvor Animaux Animé præsenterede deres musik for de danske musikelskere. ‘Dødsdisko’ kalder de selv den genre de bevæger sig i, selvom de to første singler, “AFTERLIFE” og “SWEDEN”, nok bevæger sig mest i retning af postpunk. I den nye single “POWER” viser de til gengæld med stor overbevisning det magiske ved at kombinere postpunken med diskoen, og til det er ‘dødsdisko’ nok ikke nogen helt dårlig betegnelse. “POWER” bliver båret frem af en insisterende stortromme, som gør det umuligt at sidde stille, og et lækkert tema spillet af både synthesizer og guitar komplementerer forsanger Thor Ws dybe vokal der i omkvædet råber “POWER”.

Med sangen følger også en musikvideo. I virkeligheden behøver videoen ikke så meget beskrivelse, men alligevel vil den nok få de fleste til at spærre øjnene op. Videoen er nemlig et næsten seks minutter langt close-up af to mennesker der kysser. En enormt betagende seance, som er meget svært at kigge væk fra. Find musikvideoen på YouTube
Eller lyt til “POWER” på Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com