fbpx

BATHSHEBA frigiver en video, der bekræfter nøjagtigt hvor cool hun er

Foto: BATHSHEBA // Nikolaj Gyldenløve (pressebillede)

Fra det energiske pop-fænomen, BATHSHEBA, udkommer en visuel godbid, der er skabt med en hær af seje børn.

Det er mindre end en måned siden at BATHSHEBA udgav sin fremragende EP, As of Right Now. Udgivelsen fik hele fire ud af fem stjerner fra vores anmelder, og du kan læse hele anmeldelsen her.

Nu er der igen gode nyheder fra den ukronede popherskerinde, som kl. 10.00 i dag har frigivet musikvideoen til “Fighting for Your Love”. I videoen har BATHSHEBA samlet et stærkt hold af tweens, der danser unisont og udstråler en ukuelig styrke. Videoen markerer den power og energi, som vi kender så godt fra BATHSHEBAs musik, og så indeholder den et helt særligt budskab og en hjælpende hånd til børn og unge.

BATHSHEBA kan snart opleves live, når hun spiller til Musik i Lejets nye koncept, SOMMERSOL, den 21. juli. Imens vi venter på at se BATHSHEBA indtage strandscenen i de smukke omgivelser til SOMMERSOL, vil vi se de nye video på repeat og anbefale andre at gøre det samme.

Se musikvideoen her:
Youtube

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com