fbpx

brenn.: Tre numre vi hører på repeat

Foto: Isak Jenssen (pressebillede)

Den norske rockduo brenn. har gang på gang bekræftet os i, at nordisk rock stadig lever i bedste velgående. Sidst vi hørte fra dem, var det med singlen “vandrer på solkinn”, der mindede os om, hvor fede brenn. er.

Det var chokerende og opløftende nyheder, at den norske rockduo brenn. for nyligt udgav singlen “Vandrer på Solskinn”. Singlen udspringer nemlig af, at de to venner var oprigtigt i tvivl om, om det var musikkens vej, de havde lyst til at gå. Derfor tog de en tur i sommerhus og arbejdede intenst, for at forsøge at genfinde den musikalske glæde. Turen har indtil videre udmundet i smaddersinglen “Vandrer På Solskinn” som i den grad er et nummer, der er værd at høre på repeat. Men hvad bruger man egentlig som inspirationskilde, når man er en norsk rockduo? Det har vi spurgt brenn. om, og de har hver især valgt tre numre, som de ikke kan få nok af for tiden.

Rémy Malchère Pettersen:

Sigrid – “Mirror”

Har hørt den her hele sidste uge! Den har den der vokalkraft der er typisk for Sigrid, midt i sangen kommer pludselig et breakdown med en Avicii-lignende akkordsammensætning med EDM-klaver. Den lidt narcicistiske tekst er også mega cool. Hype!!

Fangst – “Himmelen I Kveld”

Jeg fandt det her band på Instagram gennem nogen led med stories, hvor jeg blev fanget af videoer med snowskating og pilsner. Sjovt. Det viste sig at musikken også var skide fedt – samtidig består den af legender i norsk rock. What af find! Det her er i hvert fald en oplagt sommersang!

Parcels – Tieduprightnow

Det her er essensen af at chille i solen og bade en hel dag, for så at gå op i en park og drikke bajer bagefter. Et stort, internationalt band har altså lavet den perfekte Oslo-sommersang. Hvem skulle have troet det?

Edvard Save Smith:

Thundercat – DragonBall Durag

– En ultrachill sang, som jeg på mærkelig vis behøver i mit liv, da der er ret meget stress i hverdagen. Jeg tror Thundercat bare synger om, at han vil ‘ligge’ med durag på. Hvilket jeg syntes er helt fint og bakker op om.

Viagra Boys – “Worms”

En trist sang som handler om døden. Nogen gange man brug for sådan nogen sange også! <3 🙂

Beach Fossils – “Saint Ivy”

En ekstremt behagelig sang, som jeg ikke havde lyttet til i sådan fire år, hvilket jeg ikke ved hvorfor. En nostalgisk sang, som får mig til at se tilbage på en tid og tænke “tog jeg virkelig det valg?” Hehe, nej da. Jeg er meget tilfreds med de valg, jeg har taget de sidste fire år. Den her sang har muligvis også verdens bedste outro.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com