fbpx

by:Larm annoncerer nye navne, deriblandt tre spændende danske artister

Foto: JÁNA // Pontus Hammarström (Pressebillede)

Den norske branchefestival by:Larm, som hvert år præsenterer en bunke nye spændende artister, har i dag offentliggjort 12 ny navne.

I mange år har redaktionen rejst afsted til nabolandet Norge, for at opdage og opleve en række super spændende artister fra europas musikalske vækstlag. Sidste år blev festivalen, som så mange andre aflyst, men heldigvis vender by:Larm stærk tilbage til september, nærmere bestemt 30 september til den 2 oktober. Men på denne torsdag eftermiddag er der nu kommet 12 ekstra navne på plakaten og vores helt egne Clarissa Conelly , dragongirl og Erika De Casier er et af navnene. Sidstnævnte er netop aktuel med albummet Sensational og skal spille på Roskilde Festivals Summer Days’ aller første festivaldag. Aarhusianske Clarissa Conelly har vi på 21 danske navne du skal holde øje med i 2021.

Ud over det kan du glæde dig til at opleve:

Bianca
Gabifuego
JÁNA
Luz
Mimi Webb
POiSON ANNA
Sebastian Zalo
Storken
Vilde Tuv

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com