fbpx

Caius kombinerer house og indie på sin nye single

Foto: Sylvester Åndahl og Fiona Johnston (pressebillede)

På sin nye single “In The Sun” tager den danske artist Caius lyden af fransk 00’er-house og kombinerer det med en nutidig, moderne indie-lyd. Resultatet er melankoli, gode vibes og massive sommerfornemmelser.

Det første der rammer øret på Caius‘ nye single “In The Sun”, er en afdæmpet guitar, der spiller lækre jazzede akkorder. Ret hurtigt får guitaren selskab af et tilbagelænet genkendeligt house-beat, og det skaber en unik lyd, der kombinerer den nostalgiske club-lyd med indiebølgen. Caius fortæller selv, at “In The Sun” er lidt af en milepæl i rejsen mod mod hans lyd. Han fortæller:

– Inden jeg lavede “In The Sun”, havde jeg gået nogle måneder og tænkt over, hvordan et nutidigt take på de tidlige 00’ers franske house ville lyde, hvis man lavede det i dag. Af en eller anden grund døde genren bare i midt 00’erne, sikkert fordi det var lettere for pladeselskaberne at udgive numre, som ikke var fyldt med samples.

Caius rammer genren enormt godt, og resultatet er en tilbagelænet single, der lyder af sommer og sol. Ikke kun fordi sætningen “Out, out in the sun” bliver gentaget igen og igen i løbet af sangen, men også på grund af det solrige og glade lydbillede. Inden du tager ud i aften, så sæt lige “In The Sun” på i hovedtelefonerne eller på anlægget, så garanterer vi, at du kommer i det helt rette humør.
Find den her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com