fbpx

Debbie Sings debuterer med vanvittig hyper-pop

Foto: Ali Asperheim (pressebillede)

Der er voldsomt meget fart på Debbie Sings’ debutsingle “Satanizer”, som markerer starten på et nyt soloprojekt fra Sophia Hage, der også har gået sin musikalske gang i rockbandet Jenny.

Hvis du mangler noget at vågne på, som sikrer at du bliver lysvågen fra det ene øjeblik til det andet, så er Debbie Sings‘ nye single “Satanizer” nøjagtig, hvad du har brug for. Der er nemlig fuld smadder fra første sekund i det kaotiske beat, der med 200 kilometer i timen, guider dig igennem den vanvittige debutsingle. Måske virker Sophia Hages navn bekendt for dig. Hage har nemlig også lagt musikalske kræfter til i powertrioen Jenny, som blandt andet har imponeret med den roste debutsingle “italia is the end of the world”.

Om soloprojektet, Debbie Sings, fortæller hage selv, at hun forsøger at skabe musik, der søger efter yderligheder, der lyder som noget fra en anden verden. Vores vurdering er, at hun med”Satanizer” er et godt stykke af vejen mod at fuldføre den mission.
Lyt til den her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com