fbpx

Dejah Makars anden single fortsætter med benhård attitude

Foto: Jasko Bobar (pressebillede)

Tidligere i år udgav den dansk/egyptiske sangerinde Dejah Makar sin debutsingle, “Bratty”, hvormed hun viste, at hun er en man skal holde øje med i fremtiden. Nu følger hun op på den flotte debutsingle med “Cabo Rojo”, som går i samme spor som debuten.

Det flabede track, “Bratty”, strøg direkte ind og på diverse playlister og endda ind som nr. to på P3’s bobler. Singlen gjorde sig bemærket, primært på bagrund af Dejah Makars knivskarpe attitude og stramme flow, men også på baggrund af hendes lyd. Dejah Makar lader sig nemlig inspirere af sine historiske og kulturelle referencer.

Kvinden bag Dejah Makar er den halvt danske, halv egyptiske Sarah Maria Mina-Fergo. Hun er født og opvokset på Nørrebro, hvor hun med sin multikulturelle baggrund, har skulle begå sig i det globaliserede samfund, og forsøge at passe ind. Og det er det, der nu står som fundament for hendes inspiration.

Den nye single, “Cabo Rojo”, handler om at være selvstændig og tjene sine egne penge. Og så er den indpakket som en romantisk sang om kærlighed, beundring og alt hvad der hører med. Stilen læner sig op brasiliansk Funk Carioca, som er med til at give sangen en sommerlig og drømmende stemning samtidig med, at den har et sexet og hårdt udtryk. Du kan lytte til “Cabo Rojo” lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com