fbpx

Der er rå vokal og fandenivoldske guitarer på De Forbandedes agenda

Foto: Line Svindt (pressebillede)

Det danske band, De Forbandede, sender et skud originalt psych-rock ud til befolkningen med deres nyeste single “Vinger”.

De Forbandede er et rutineret band, der bevæger sig inden for genrer som hard rock, stoner og psych. Med sig har de to fuldlængde album, en udvælgelse til KarriereKanonen, koncerter i både ind- og udland og en nominering som ‘Bedste Upcoming Liveband’ ved Odense Live Prisen. Der er med andre ord god grund til at holde skarpt øje med det dansksprogede rockband. Ikke mindst fordi de lige nu brygger på et tredje studiealbum. Fra dette kommende album udsender bandet singlen “Vinger”, som lyder dejligt af hvinende guitarer og hæs vokalføring.

Du kan høre “Vinger” på diverse streamingtjenester:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com