fbpx

Endnu flere navne til SPOT Festival 2021

Foto: Andreas Odbjerg // Sarah Buthmann (Pressebillede)

Lige som man gik og troede, at der ikke kunne annonceres flere vilde navne til dette års SPOT festival, overrasker de med hele ni imponerende artister.

Sommeren er for alvor over os, og vi kan igen nyde live-musik og se frem til enkelte festivaler. En af dem er SPOT Festival, som i år bliver afholdt i smilets by Aarhus den 16-17 september. I denne omgang af nyannoncerede artister, er der alt fra solid pop, singer/songwriter , kompromisløshed, jazzpop, 80’er disco,
70’er soul og meget mere. Der er altså ikke sparet på de store talenter og der er som sagt noget for enhver smag – hvilket netop er essensen af de artister, som kan opleves til september. Vi må indrømme at vi er ret blæst bagover dette års, indtil videre, annoncerede line-up!

Glæd jer til at opleve:

Andreas Odbjerg
Ganger
Ginne Marker
Mads Koch
Nicklas Sahl
PATINA
PRISMA
Sunx
Velvet Volume

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com