fbpx

FILIPPA hylder de indadvendte i sin nye single

Foto: Anna Sofie Hooge Sørensen (pressebillede)

FILIPPA har allerede slået benene væk under os med sit poppede udtryk, der både har evnen til at få dig til at danse og til at græde. Nu er hun igen aktuel med en ny single, og denne gang følger der tilmed en smuk musikvideo, instrueret af FILIPPA selv, med.

FILIPPA er træt af, at det bliver anset som succeskriterie at være udadvendt. Hun oplever nemlig, at der bliver set skævt til folk, der er længe om at åbne sig op i sociale sammenhænge, men hun undrer sig over, hvorfor det egentlig er sådan. Derfor er hendes nye single “Slowmover” en hyldest til de indadvendte, og et budskab om, at man bør hvile i sig selv, lige meget hvilken slags personlighed man har. Sangens tema udspringer faktisk af personlige erfaringer som FILIPPA har gjort sig både med både venner og kærester. Hun fortæller:

– Jeg har for eksempel oplevet en fyr fortælle mig, at han følte, vi skulle ses otte gange, før han rigtig lærte mig at kende. Nogen har slet ikke tid til at lære en at kende, før de forsvinder, og det er synd

Sangen går hånd i hånd med den musikvideo, der også netop er udgivet. I videoen følger man en skøjteløber, der alene danser rundt på en isbelagt arena på smukkeste vis. Og på en eller anden måde, er skøjteløberen et smukt symbol på, at man sagtens kan have smukke kvaliteter, selvom det tager lidt tid for dem at komme frem. Musikvideoen kan du finde her

Eller lyt på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com