fbpx

Heartland Festival offentliggør første hovednavn til 2022

Foto: Maja Kongegaard Bramm (pressebillede)

En af Danmarks smukkeste festivaler, Heartland Festival, er hurtigt videre fra den ellers triste skæbne, deres 2021-udgave måtte se i øjnene. Nu er billetsalget nemlig gået i gang til næste års festival, og samtidig har de offentliggjort det første navn i form af den legendariske pop-duo, Pet Shop Boys!

Musiksommeren 2021 led en sørgelige skæbne, da der blev klart, at coronasituationen stadig er for alvorlig til, at mange mennesker samles det samme sted. Heldigvis går vi mod lysere tider, hvor kæmpekoncerter igen bliver en realitet, og nu giver Heartland Festival et håndgribeligt lys for enden af tunellen. I dag er billetsalget til den smukke festival ved Egeskov Slot nemlig startet, og samtidig er det offentliggjort, at den legendariske popduo Pet Shop Boys kommer forbi.

Pet Shop Boys, bestående af Neil Tennant og Chris Lowe, er den nok mest succesfulde britiske duo i historien. Særligt har deres liveshows været banebrydende, da de har ry for at skabe enestående oplevelser der mixer popkoncerten med musicalteater. Når de gæster Heartland Festival næste sommer, bliver det i forbindelse med deres turen, Dreamworld – Greatest Hits Live tour.

Det er skønt, at der er hul på programmet til Heartland Festival 2022, og de lover, at de kommende uger og måneder kommer til at byde på flere offentliggørelser af både musik og andre former for festligheder. Festivalen finder sted fra torsdag den 2. juni til lørdag den 4. juni ved Egeskov Slot på Midtfyn.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com