fbpx

Heartland opruster til 2022 med stærke navne

Foto: Greta Van Fleet // Alysse Gafkjen (pressebillede)

Heartland Festival trækker en række ikoniske internationale navne til afviklingen ved Egeskov Slot i 2022.

Vi er ved at indtræde i festivalernes sædvanlige blomstringsperiode, og igen i år føles det helt anderledes end det plejer. MEN vi lader os ikke slå ud af ventetiden på festivalernes genkomst i 2022, og det gør Heartland Festival bestemt heller ikke. I morges annoncerede den populære, fynske festival, at de til næste år kommer til at pryde plakaterne med en række store internationale navne.

De nye navne er: Greta Van Fleet, Cat Power, The Magnetic FieldsJensen McRae og selveste Lindsey Buckingham fra den ikoniske blues-rockgruppe, Fleetwood Mac!

Der er lidt til enhver smag i denne annoncering, og så er der et dejligt nostalgisk tilbageblik på nogle af musikhistoriens mest afgørende artister. Vi må erkende at Heartland lægger stærkt ud, og at drømmen om at høre Fleetwood Mac-favoritten “Dreams” live under en bragende sol, for alvor er blevet vakt til live.

Du kan læse mere om programmet for næste års festival lige her.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com