fbpx

HUNNID22 udlever deres Walter White-fantasier i ny musikvideo

Foto: Nicklas Kold Nagel (pressebillede)

I dag har Aarhus-slænget fra HUNNID22 premiere på musikvideoen til “Breaking Bad”, som er deres hidtil mest streamede sang!

Hiphop-kollektivet HUNNID22 har medvind i deres musikalske sejl; de er for nyligt blevet offentliggjort på dette års SPOT Festival, de får varm omtale i pressen og nu er de klar med en sprød musikvideo til singlen “Breaking Bad”. Det er en video, der næsten er ligeså fed som sangen selv. I ægte Breaking Bad stil indledes videoen med hvad der ligner det signaturiske logo fra serien. Derudover får vi fornøjelsen af at se HUNNID22 klædt i gule hazmat suits til en begivenhed, som nok bedst kan beskrives som en krydsning af en begravelse og et raveparty. Generelt lader det til, at gruppen har fået muligheden for at udleve deres bedste Walter White-fantasier ved optagelserne, og at de nyder det fuldt ud. Der er fuld fart på både sangen og videoen, og man bliver automatisk i godt humør af at iagttage de absurde scener, der udspiller sig i musikvideoen. Du kan se den lige her.

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com