fbpx

Iceage deler musikvideo til “High & Hurt”

Foto: Jonas Bang (pressebillede)

De danske postpunkere Iceage ligger ikke på den lade side for tiden. Nu spytter de endnu en musikvideo ud til deres mange fans.

For godt en måned siden udgav Iceage det længeventede album Seek Shelter, og det blev, ligesom deres foregående album, godt og grundt rost rundt omkring hos deres fans. Nu præsenterer de så en musikvideo fra en af singlerne fra albummet, nemlig “High & Hurt”. Ligesom i deres tidligere musikvideo til singlen “Vendetta”, har de fået selskab af den folkekære skuespiller Zlatko Burić, og i “High & Hurt” spiller han også et overnaturligt væsen. I modsætning til i “Vendetta” spiller pusherskuespilleren i “High & Hurt” en form for engellignende skikkelse.

Der er som altid fuld smadder på både attitude og guitarer, og den måde den fem musikere formår at spille inderligt samtidig med, at de ser bedøvende ligeglade ud, er ganske unik.

Du kan finde musikvideoen til “High & Hurt” lige her på Youtube

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com