fbpx

Ida Laurbergs nye single er en hyldest til hendes far

Foto: Daniel Stjerne / Universal Music (pressebillede)

Ida Laurberg lavede sin første sang, “Puppy Dog Eyes”, hjemme på børneværelset, og den skulle vise sig, at blive et kæmpe hit på sociale medier. Siden da er der løbet meget vand under broen, og nu er den 21-årige sangerinde aktuel med endnu en single, “Feels So Loud”.

Siden debutsinglen har den danske sangerinde Ida Laurberg arbejdet på at finde ind til kernen af hendes lyd og hendes udtryk. Hun er så småt begyndt at præsentere resultaterne til omverdenen, og nu er hun klar med den første single fra det kommende album, “Feels So Loud”. Og på en måde er det også det med at finde sig selv, sangen handler om. Den kredser i hvert fald om at blive voksen, og så tager den udgangspunkt i Ida Laurbergs egen oplevelse med sin far. Hun fortæller:

“Feels So Loud” handler om mit forhold til min far, som er mit yndlingsmenneske og min bedste ven, men han er også alt det jeg ikke kan fordrage ved mig selv. Så sangen er en hyldest til min far, men er samtidigt også en fortælling om hvor kompliceret og komplekst forholdet til ens forældre kan være.

Og på samme måde som sangen har et tvetydigt budskab, så skaber musikken en stemning, der afspejler det samme. “Feels So Loud” er nemlig udpræget melankolsk, og maler et dystert lydbillede, men alligevel er der masser at håb at hente mellem linjerne. Et lækkert omkvæd der går i half-tempo og Ida Laurgbergs intense vokal er nemlig med til at samle bekymringerne op, og gemme dem væk for en stund.
Lyt til “Feels So Loud” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com