fbpx

Julie Ellinor baner vejen med sin mørke pop

Foto: Anna Kabana (pressebillede)

Julie Ellinor er et dansk stjerneskud med et sangskrivertalent og en signatur-vokal, som bestemt ikke bør forbigås!

Danske Julie Ellinor har gennem musikalske samarbejder, med blandt andre Go Go Berlin vist, at hun er en nyskabende sangskriver (tjek evt. nummeret “I Never Meant To” ud). Hun har også udgivet musik i eget navn siden 2017, og man kan mærke, at den danske musikbranche er ved at varme fuldstændigt op for den upcoming artist. I fredags udgav Julie Ellinor singlen “Disarray”, som om noget fremviser hendes unikke evne til at skrive medrivende melodier. På “Disarray” får man også fornøjelsen af at høre hendes dybe og intense vokal i fuld udfoldning. Henover sommeren kan Julie Ellinor opleves live flere steder i København og som support for selveste Tim Christensen i Holbæk!

Du kan høre “Disarray” på diverse streamingtjenester:
Spotify
Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com